Voorzieningen

Sport

Ben je een actieve sporter? Dan kun je op sportcentrum Nieuw Balveren terecht bij de Oosterhoutse Sportclub. En in Lent is er een prachtige sportclub, waar voetbal, tennis en dammen verenigd zijn. Natuurlijk is hier ook een sportcentrum. Bovendien is er een Championchip-route voor hardlopers, een route voor buitenfitness en een tijdelijke BMX-baan.  

Recreatie

Grote Boel Parkwijk wordt gerealiseerd aan een mooie waterplas. In de directe omgeving zijn diverse recreatiemogelijkheden. De nieuwe Cinemec wordt gerealiseerd met maar liefst 8 bioscoopzalen en ruimte voor ontspanning. Op de dijk met haar prachtige uiterwaarden kun je heerlijk fietsen en natuurlijk zijn de Betuwse fruit boomgaarden een lust voor het oog. Kortom, een echt unieke en veelzijdige plek om te wonen! 

Scholen

Het aanbod van scholen in de buurt van Grote Boel is uitstekend. Er is een basisschool en middelbare school aanwezig: het Citadel College. Ook zijn er diverse plaatsen waar je voor kinderopvang terecht kunt. Het universiteitshart van Nijmegen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), is via het RijnWaalpad en het Stationsgebied gemakkelijk per fiets te bereiken.