Nieuws

22 juni Informatieavond Grote Boel Parkwijk

20-06-2016
Aanstaande Woensdag 22 juni, 20:00 uur in Restaurant Zijdewinde (Waaldijk 28, 6681 KL Bemmel)

De verkoop is gestart, laat je snel informeren naar de mogelijkheden van de energieneutrale en innovatieve woningen in Grote Boel Parkwijk

In de wijk Grote Boel worden onder de naam Ons Parkzicht 26 woningen gerealiseerd. Het grootste deel van deze woningen zal traditioneel gebouwd worden door Reuvers Bouw en Ontwikkeling. Naast de traditioneel gebouwde woningen zullen er ook innovatieve woningen gerealiseerd worden, powered bij GB4All. Deze innovatieve woningen zijn energieneutraal, hebben standaard een uitbouw van 1 meter 80 op de begane grond en zijn uniek in de super snelle bouwtijd van 2 maanden. 

Graag nodigen wij je uit voor een informatiebijeenkomst.
 

Datum: woensdag 22 juni 2016, inloop vanaf 19:30 uur (aanvang: 20:00 uur)
Locatie: Restaurant Zijdewinde (Waaldijk 28, 6681 KL te Bemmel).

 

Stuur ons een e-mail als je op deze informatieavond aanwezig wil zijn: info@GB4All.com

Laat je tijdens deze avond informeren over de voordelen van deze energiezuinige woningen en de mogelijkheden die het innovatieve systeem van GB4All jou kan bieden.

 

Wil je snel genieten van jouw eigen energiezuinige, innovatieve woning, die ook nog eens flexibel en veranderbaar is ook na de oplevering, kom dan langs en laat je woonwensen achter, zodat we snel kunnen overgaan tot de realisatie van jouw woning.

 

Wij staan voor je klaar om samen jouw droomwoning te realiseren, van het eerste contact tot je housewarming, binnen negen maanden.

 

Interesse?
Heb je jouw woonwensen nog niet kenbaar gemaakt op de site? log dan in om op de site www.groteboelparkwijk.nl  om dit alsnog te doen. Kom langs op de informatieavond op 22 juni in Restaurant Zijdewinde. Bij vragen kun je ook direct contact opnemen met GB4ALL door te bellen naar: 024-3244445 of stuur een e-mail naar: info@gb4all.com.

 

Wij zorgen voor een lekker kop koffie of thee.

 

Met vriendelijke groet en tot woensdag 22 juni 2016,

 

 

 

Team GB4All