Duurzaamheid

Recyclebaar

Je woning uitbouwen kan schadevrij en in een zeer korte bouwtijd. De bouwonderdelen worden namelijk in de fabriek voorbereid en kant en klaar in hoge kwaliteit aangeleverd. Op een dag zullen de oude onderdelen worden vervangen door de nieuwe onderdelen. en zit je dus niet een lange tijd in het stof van de bouw.

Klimaat

Comfort gaat hand in hand met duurzaamheid. De woningen in Parkwijk zijn zeer goed geïsoleerd en hebben een aangenaam en gezond binnenklimaat. Ook kan er optioneel wandverwarming toegepast worden. Zo breng je de energieprestatie van je woning al snel onder het landelijk gemiddelde voor nieuwbouwwoningen. Superduurzaam dus.
 

Energierekening

Bij de woningen in Parkwijk kun je zelf kiezen hoeveel energie je wilt besparen en hoe hoog je maandrekening wordt. De standaardwoning wordt uitgevoerd in EPC 0,4, de standaard voor energielabel A++. Er kan daarnaast gekozen worden uit verschillende energieniveaus: van besparend tot energieneutraal. De duurzame energie kan dan zelfs gebruikt worden voor bijvoorbeeld je elektrische auto of e-bike. Dat is nog eens slim omgaan met energie.
 
Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via 024-324 44 45 of via mail: info@GB4All.com.