De woningen

Alles inrichten zodat je er helemaal je eigen plek van kunt maken, met extra slaap- en speelplekken voor de kinderen of juist die uitbouw van de begane grond achterwege laten en genieten van een extra ruime achtertuin. Wat je ook kiest, met de woningen van GB4All vind je sowieso iets wat bij je past. Want alle GB4All-woningen zijn bij aankoop of later binnen zeer korte tijd modulair aanpasbaar. En door energiebesparende isolatie hoef je je over je energielasten ook geen zorgen meer te maken. Zomaar één van de voordelen van nieuwbouw.

 
De Innovatieve en duurzame woningen van GB4All zijn in hele korte tijd op de volgende punten modulair aanpasbaar:
 
• extra dakkapel voorgevel (met omlijsting)
• extra dakkapel op de achtergevel
• uitbreiding begane grond met 1,8 meter
• zorgmodule begane grond
• kozijnvarianten (deur in de keuken, schuifpui achterzijde)
 
Perfect als je straks je woning wilt uitbreiden omdat er een kinderwens is, of juist andersom: de woning aanpassen naar een kleiner formaat, omdat bijvoorbeeld je gezinssamenstelling daar om vraagt. 
 

Tussenwoningen

De rijwoningen zijn stuk voor stuk modulair uit te breiden. Een uitbouw, extra verdieping of dakkapel wordt binnen zeer korte tijd gerealiseerd. Zo maak jij je huis op maat!

Hoekwoningen

De hoekwoningen zijn ook allemaal modulair aan te passen en zijn ideaal als je op zoek bent naar optisch nét een beetje meer ruimte en uitzicht. Eigenzinning en toch harmonieus.